Nieuws

4de plaats Indoor Tractorpulling Putten

Afgelopen zaterdag hebben wij gereden op de bekerwedstrijd in Putten, een nieuw opgezette indoorwedstrijd van de STTN in samenwerking met de NTTO. Zo vlak voor het nieuwe seizoen een mooie mogelijkheid om te zien waar je staat en als het winterwerk goed heeft uitgepakt. 

Lees meer »

Beachpull Putten

Afgelopen weekend hebben wij op de Beachpull in Putten gereden voor de Nederlandse competitie en buiten mededeling in de Eurocup. Dan kun je je afvragen als de MeterVreter (in deze vormdip) thuishoort op een Eurocup wedstrijd maar voor ons was het een mooi moment om nog weer eens wat te proberen om de machine weer 'aan de praat' te krijgen!

Lees meer »

9de plaats in Staphorst

Zaterdag hebben wij een 9de plaats behaald in Staphorst. In een klasse met 12 deelnemers werd het een Full Pull festijn. maar liefst 8 deelnemers wisten een Full Pull te rijden. De MeterVreter waaide net voor de Full Pull lijn uit en wij kwamen anderhalve meter tekort voor de finale.

Lees meer »

Stroe en Made

Een druk (tractorpulling) programma zorgt ervoor dat een update na elke wedstrijd bijna niet meer mogelijk is. Met Stroe en Made net achter de rug en Staphorst aankomende zaterdag op het programma is het 3 weekenden achter elkaar zorgen dat alles elke weer op de baan staat. 

Lees meer »

Seizoen 2022 van start!

Op Koningsdag is het nieuwe seizoen van start gegaan met de wedstrijd in Wekerom. De MeterVreter was door verschillende omstandigheden nog niet gereed om hier aan te haken. De 2e competitie wedstrijd in Langedijk waren we er wel bij en dit ging naar grote tevredenheid.

Lees meer »