Nieuws

Beachpull Putten

Afgelopen weekend hebben wij op de Beachpull in Putten gereden voor de Nederlandse competitie en buiten mededeling in de Eurocup. Dan kun je je afvragen als de MeterVreter (in deze vormdip) thuishoort op een Eurocup wedstrijd maar voor ons was het een mooi moment om nog weer eens wat te proberen om de machine weer 'aan de praat' te krijgen!

Lees meer »

9de plaats in Staphorst

Zaterdag hebben wij een 9de plaats behaald in Staphorst. In een klasse met 12 deelnemers werd het een Full Pull festijn. maar liefst 8 deelnemers wisten een Full Pull te rijden. De MeterVreter waaide net voor de Full Pull lijn uit en wij kwamen anderhalve meter tekort voor de finale.

Lees meer »

Stroe en Made

Een druk (tractorpulling) programma zorgt ervoor dat een update na elke wedstrijd bijna niet meer mogelijk is. Met Stroe en Made net achter de rug en Staphorst aankomende zaterdag op het programma is het 3 weekenden achter elkaar zorgen dat alles elke weer op de baan staat. 

Lees meer »

Seizoen 2022 van start!

Op Koningsdag is het nieuwe seizoen van start gegaan met de wedstrijd in Wekerom. De MeterVreter was door verschillende omstandigheden nog niet gereed om hier aan te haken. De 2e competitie wedstrijd in Langedijk waren we er wel bij en dit ging naar grote tevredenheid.

Lees meer »

Speuld en Boerdonk

Inmiddels heeft de MeterVreter weer op de baan gestaan na de grote motorschade in Brande Denemarken. Voor de competitie in Speuld en een losse bekerwedstrijd in Boerdonk.

Lees meer »

Brande Denemarken

Normaal gesproken staat op de laatste zaterdag van Juli de competitiewedstrijd Harskamp voor de 4,5 ton Supersport op het programma. I.v.m. de maatregelen in Nederland besloot de organisatie om deze editie (net als vorig seizoen) niet door te laten gaan.

Lees meer »

Seizoen ten einde!

Het is op onze website en onze sociale media een aantal weken stil geweest maar dat wil niet altijd zeggen dat er niks is gebeurt. Mede door persoonlijk geluk bij een tweetal teamleden die beide vader mochten worden van een dochter zijn er een aantal zaken even bij ingeschoten (waaronder de website).

Lees meer »