Stroe en Made

Gepubliceerd op 20 juni 2022 om 21:47

Een druk (tractorpulling) programma zorgt ervoor dat een update na elke wedstrijd bijna niet meer mogelijk is. Met Stroe en Made net achter de rug en Staphorst aankomende zaterdag op het programma is het 3 weekenden achter elkaar zorgen dat alles elke weer op de baan staat. 

Megapull Stroe

Op de Megapull in Stroe kwamen we snelheid te kort ten opzichte van de toppers in de klasse en zat er niet meer in dan een 8ste (competitie) plaats. De motor kon dit verzet veel te makkelijk aan de gang houden dus was de conclusie dat we de volgende wedstrijd harder moesten of meer grip moesten krijgen om de motor aan het werk te krijgen.

Powerweekend Made

In Made moest het dus gebeuren. In de 2e (hoogste) versnelling en de bandenspanning wat lager moest er toch voor gaan zorgen dat er gewerkt moest worden. De eerste meters zagen er prima uit maar toen de regelaar ingreep en het moment van grip pakken tegelijk viel werd het iets teveel van het goede voor de motor. Helaas een laatste plaats tot gevolg.

Volgend weekend gaan wij in Staphorst een nieuwe poging doen om er wat dichter op te zitten want tot nu toe vallen de behaalde resultaten tegen.