Speuld en Boerdonk

Gepubliceerd op 9 oktober 2021 om 10:09

Inmiddels heeft de MeterVreter weer op de baan gestaan na de grote motorschade in Brande Denemarken. Voor de competitie in Speuld en een losse bekerwedstrijd in Boerdonk.

Op de wedstrijd in Speuld was de baan erg goed en onze versnelling ten opzichte van onze 30.5 banden te overmoedig. Hierdoor kwamen wij (tot 2 maal toe) niet goed weg. dit zorgde ervoor dat we niet verder kwamen dan een 10de plek in een klasse met 13 deelnemers. Niet wat we vooraf gehoopt hadden maar het belangrijkste was, geen schade.

In Boerdonk moest dit anders dus besloten wij de tandwielen in de versnellingsbak aan te passen naar een iets lagere snelheid. Op de wedstrijd aangekomen leek ook deze baan zeker niet slecht. Helaas zorgde de regen voor een verwaterde wedstrijd in Boerdonk. Net voor aanvang van de klasse begon het te regenen en dit komt een baan nooit ten goede. De motor klonk goed maar er was geen grip te vinden. Dit was niet alleen zo voor ons, (bijna) alle deelnemers hadden hier last van. Uiteindelijk een 6de plaats in een klasse van 14 deelnemers.