9de plaats op de Beachpull

Gepubliceerd op 13 juli 2019 om 09:32

Op de Beachpull in Putten hebben wij gisteren een 9de plaats* behaald in de 4,5 ton Supersport Topklasse. Wij reden als 10de deelnemer dus hadden eerst wat tijd om te kijken wat de andere deelnemers deden. Er waren 2 Full Pull's. Alleen 'Peeters' en de 'van Stappust' wisten de 110 meter te passeren. 'Secret of the Valley' bleef hier net onder met 109,25 meter. 'Simply Green' reed de 4de afstand in de kwalificatie en wist zich hierdoor ook aan te sluiten bij de finale.

Onze run viel ietwat tegen! De voorwielen bleven te veel aan de grond en tijdens de run leek er ook een lek te zijn ontstaan aan het uitlaatspruitstuk. 99,15 meter, een behoorlijk gat richting de nummer 7 van gisteravond en dus kan je eigenlijk niet echt tevreden zijn met het resultaat.

In de finale wist de 'Simply Green' toch weer aan het langste eind te trekken! Wat een ongekende klasse als je 6 van de 8 wedstrijden weet te winnen in de 4,5 ton Supersport Topklasse. 'Peeters' werd 2de en 'Secret of the Valley' sloot het podium af met een 3de plaats.

* In de uitslagen (zie foto) staan wij op een 8ste plek, deze is na de wedstrijd aangepast omdat de Steel to Steal een onterechte diskwalificatie tijdens de proeftrek kreeg en uiteindelijk de proeftrek heeft laten staan.