Teleurstelling in Speuld

Gepubliceerd op 8 juli 2018 om 13:04

Afgelopen vrijdagavond reden wij in Speuld mee met de 4,5 ton Supersport topklasse. Voor ons een mooie test om eens te zien waar we nu daadwerkelijk staan! Momenteel staan we er in onze eigen competitie erg goed voor met nog 3 wedstrijden op het programma dus het zou maar zo eens kunnen gaan gebeuren dat we gaan promoveren en volgend jaar in de topklasse rijden.

In een klasse van 14 deelnemers waarvan wij als laatste aan moesten haken ging het gebeuren. Een verraderlijke baan die aan het begin van de klasse vroeg om een hogere versnelling maar na mate er een aantal tractoren aan gehaakt hadden flink op leek te knappen. Een aantal deelnemers verslikte zich dan ook in de versnellingskeuze. 5 deelnemers wisten de 110 meter vol te rijden. De top 4 in het huidige klassement en... Steel 2 Steal! Ondanks dat deze de eerste 4 competitie wedstrijden gemist heeft zijn ze nu al van de laatste plaats af door goede resultaten. 

Jan-Willem mocht proberen de MeterVreter na een mooie afstand te rijden, het vertrouwen was groot want het gaat zo goed de laatste tijd! Helaas wist Jan-Willem de MeterVreter niet genoeg op druk te krijgen en ook de koppeling werd te snel opgelaten.. Misschien waren het de zenuwen die parten speelde of wou het gewoon even een keer niet lukken?! 

In de finale trok de Simply Green aan het langste eind gevolgd door de Red Impact. Steel 2 Steal maakte het podium compleet.

Volgende week vrijdag haken wij nogmaals aan in de 4,5 ton Supersport topklasse op de BeachPull in Putten!