Seizoen ten einde!

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 17:30

Het is op onze website en onze sociale media een aantal weken stil geweest maar dat wil niet altijd zeggen dat er niks is gebeurt. Mede door persoonlijk geluk bij een tweetal teamleden die beide vader mochten worden van een dochter zijn er een aantal zaken even bij ingeschoten (waaronder de website).

Het tractorpulling seizoen van 2019 is voorbij en uiteindelijk zijn wij op een 8ste plaats geëindigd in de competitie. De doelstelling voor dit seizoen was dat we ons zouden handhaven in de loodzware 4,5 ton Supersport Topklasse en dit is ons dus mooi gelukt! Enig smetpuntje op dit seizoen is dan toch wel het Nederlands Kampioenschap waar motorische problemen ons niet verder brachten dan een 12de plaats. Maar laten we het erop houden dat het beter doen dan op het Nederlands Kampioenschap  in 2018 ook wel een hele hoge lat was om te overtreffen.. ;)

Inmiddels worden de ideeën en opties voor het nieuwe seizoen uitgedacht.. Een nieuw seizoen waar veel zal gaan veranderen door de nieuwe regelgeving. Wordt het 'spelletje' daar dan minder leuk van? Zeker niet.. Wij kijken er naar uit! We zullen proberen om deze winter regelmatig een update te geven over de aanpassingen en veranderingen die ons bezig houden in de MeterVreter stal.

 

Hieronder de uiteindelijke competitiestand van de 4,5 ton Supersport Topklasse: