12de plaats NK in Wekerom

Gepubliceerd op 15 september 2019 om 16:59

Gisteren zijn wij op een 12de plaats geëindigd op de Nederlandse Kampioenschappen in Wekerom.

Voor het 3de Nederlands Kampioenschap op rij gingen wij op pad met een tot dan toe gouden combinatie: 'Smokey Deere' bus geladen met z'n grote broer MeterVreter. Aangekomen in Wekerom zagen we de 3,6 ton Supersport deelnemers zoekende naar grip en balans. Iets wat ons altijd een extra stimulans geeft.. want over het algemeen past ons dit wel! Doelstelling was duidelijk: finale rijden en dus bij de beste 6 zitten. 

Maar helaas.. Onze MeterVreter dacht er even anders over! Na de winst op het Nederlands Kampioenschap Tzum in 2018 en de winst op de laatste gereden competitie wedstrijd in Hoogblokland werden we weer even met beide benen op de grond gezet. De MeterVreter leek niet op alle 6 de cilinders goed te lopen en op het moment van schrijven is het nog onbekend wat er mis is/ging.

Na een mooie strijd werd Peeters Nederlands Kampioen 2019!  Runner up werd de Secret of the Valley en Red Impact pakte een keurige 3de plaats.

Over 2 weken staat de laatste competitiewedstrijd op het programma in Halsteren. Wij gaan er alles aan doen om de MeterVreter weer goed lopend te krijgen om nog 1 keer in competitie verband te knallen!