6de plaats op de Megapull Stroe

Gepubliceerd op 9 juni 2019 om 14:53

Na 3 competitiewedstrijden was de conclusie dat het allemaal nog niet helemaal liep zoals we dat zelf graag zouden willen zien.. Misschien toch wat overmoedig in onze versnellingskeuzes en bepaalde technische aspecten? in Stroe moest het anders.. 

Na wat wikken en wegen besloten wij 'even' terug te gaan naar een motorafstelling van de Beachpull Putten vorig seizoen. Waarom die motorafstelling? In Putten vorig seizoen reden wij op een goede kleibaan serieus mee als bijschrijver in de Topklasse. Met het oog op de wedstrijden in Stroe en Made (normaal gesproken ook redelijk goede kleibanen) wilden wij het goede gevoel terug krijgen, het gevoel dat de MeterVreter heel dicht in de buurt kan komen van de top 5. 

Na een mooie run met in de laatste meters behoorlijke differentieel werking stond er 107,34 meter op het scorebord. Uiteindelijk goed voor een 6de plaats, dit tot grote tevredenheid! 

De baan op de Megapull was moeilijk in te schatten en dit zag je bij verschillende deelnemers ook aan de prestatie op de baan. Eén van de positieve prestaties was natuurlijk van de Red Impact. Na 3 wedstrijden aftasten en zoeken naar de juiste afstellingen werd er door de nieuwe componenten machine een prachtige run neer gezet die een finaleplaats opleverde en uiteindelijk een mooie 3de plaats.