Eerste plaats in Oudenbosch

Gepubliceerd op 24 augustus 2018 om 16:15

In verband met de vakantieperiode komt dit nieuwsbericht +/- 10 dagen later dan u van ons gewend bent maar toch willen wij dit korte verslag niet voor u achterhouden! 

Vrijdagavond 10 Augustus was de 8ste competitie wedstrijd voor de 4,5 ton Supersport Promo en wel in Oudenbosch. De planning was dat we daar rond 21:45 uur zouden gaan rijden. Helaas waren de weergoden de wedstrijd in het Brabantse land niet goed gezind en werd er besloten om anderhalf uur eerder, met Floating Finish te rijden.

Crazy 810 had de proeftrek en wist de machine niet goed weg te krijgen en besloot deze over te doen. Hierna was het Jan-Willem die de MeterVreter ging proberen na het einde te besturen. Na een keurige run met een goede balans werd de sleepwagen neergezet op een afstand van 104,82 meter. Hier wist de Red Dream (die de neus behoorlijk op tilde) met 101,79 meter niet aan te komen. Crazy 810 liet met de officiële run zien dat ze niet voor niets vanuit Doetinchem naar Oudenbosch waren gekomen. Een afstand van 95,34 meter leverde de 3de plaats op en daarmee stegen zij ook een plaats in de competitiestand naar plaats 3. 

 

Uitslag 4,5 ton Supersport Promo:

1. MeterVreter

2. Red Dream

3. Crazy 810

 

Voor ons was het de 5de overwinning in de 4,5 ton Supersport Promoklasse en mede hierdoor staan we met nog 1 competitiewedstrijd te gaan 16 punten los op de nummer 2 Red Dream, aanhaken in Halsteren zal voldoende zijn voor het kampioenschap. Voor dat wij rijden in Halsteren rijden wij nog op de Slep op Staphorst en op het Nederlands Kampioenschap in Tzum.

Wel zijn we al zeker van promotie naar de topklasse voor het seizoen 2019 en mogen wij  volgend seizoen meestrijden op het allerhoogste niveau! 

 

foto's: www.erwinnet.nl