Eerste plaats in Bakel!

Gepubliceerd op 4 juni 2018 om 17:56

Afgelopen zaterdag zijn wij afgereisd na het Noord-Brabantse Bakel om daar in competitieverband aan te haken. Na de eerste 3 competitiewedstrijden stonden wij aan kop met 3 punten voorsprong op de 'Red Dream'.

De punten gingen verdeeld worden over helaas maar 5 deelnemers waarvan de 'Crazy 810' de eerste poging ging doen om de sleepwagen op een mooie afstand neer te zetten. Dit lukte echter niet en besloten werd dat deze de proeftrek over gingen doen. De proeftrek was voor ons en met een mooie strakke run werd er een afstand neergezet van 104,77 meter. De sleepwagen bleef staan en de andere deelnemers mochten proberen aan een afstand boven de 100 meter te komen. 

Black Magic kreeg de machine niet op volle snelheid en wist de juiste grip niet te pakken, na 93,68 meter stond de zwarte John Deere uit te spinnen. De 'Red Dream' leek de 100 meter lijn te gaan passeren maar helaas besloot het linker voorwiel de krijtlijn aan te tikken met een diskwalificatie tot gevolg.  De Wild Pirate, waar ze dit jaar tot nu toe nog weinig plezier hadden gehad ging het zaterdag een heel stuk beter! Met een mooie run werd de Wild Pirate anderhalve meter over de 100 meterlijn gereden, 101,45 meter. Crazy 810 deed een nieuwe poging maar ook deze poging ging niet zoals ze zelf gehoopt hadden. Na 49,89 meter hield de Volvo er mee op. 

De finale gingen tussen de MeterVreter en de Wild Pirate. De MeterVreter mocht het de geblokte vlag als eerst neerzetten. Na een strakke run werd er een afstand gereden van 105,34 meter. Wild Pirate wist hier niet aan te komen nadat de John Deere al gauw uitwaaide en dus konden wij onze 3e overwinning van dit seizoen noteren!

Na 4 competitiewedstrijden staan we 10 punten los op de achtervolgers, zaak om dat vast te houden!!

Uitslag 4,5 ton Supersport Promo Bakel:

1. MeterVreter

2. Wild Pirate

3. Black Magic

 

Foto: Sjors de Jong