4de plaats Pulling Gastel

Gepubliceerd op 6 mei 2018 om 12:53

Gisteren was in Oud Gastel de 2e competitiewedstrijd van de 4,5 ton Supersport Promo. Nadat we op de eerste competitiewedstrijd in Oud Vossemeer de eerste plaats grepen waren we gebrand om dit nogmaals te laten gebeuren.

In een klasse met 7 deelnemers moest het gaan gebeuren. De Wild Pirate haakte al voor de start van de klasse af. Tijdens het warmdraaien ging er iets niet goed in de motor en het is te hopen dat dit uiteindelijk allemaal meevalt! De klasse begon met de Red Dream, deze zette een afstand neer van 86,57 meter. De Belgische Dragon Deere kreeg de turbo niet op druk en dit zorgde voor een afstand van 13 centimeter. Crazy 810 zette een fraaie run neer en zette de sleepwagenvoet net iets verder neer als de Red Dream. 

Hierna was het tijd voor de MeterVreter waar Wilfred het ditmaal ging proberen. De koppeling werd wat te laat losgelaten en dit zorgde ervoor dat er weinig snelheid in de MeterVreter kwam. Ondanks dat werd er een run neergezet van 86,43 meter. Tot dan toe een derde plaats.

De Black Magic maakte daar verandering in door een keurige run neer te zette van 87,65 meter en reed daarmee naar de eerste plaats tot dan toe. De Red Dream stond 2e maar besloot de run over te doen in verband met de proeftrek. Een gretige zet die de mannen uit Streefkerk een run op leverde van 87,98 meter en 34 centimeter voorbij aan de Black Magic ging en daarmee de eerste plaats binnen sleepten.

Peeters uit de 4,5 ton Supersport topklasse besloot ook een keer aan te haken in z'n achtertuin, Met een run van 92,99 meter liet deze zien wat het verschil is tussen de promo en topklasse van de 4,5 ton Supersport. 

Uitslag 4,5 ton Supersport promo Oud gastel:

1. Red Dream

2. Black Magic

3. Crazy 810

Hieronder een aantal mooie foto's met dank aan www.erwinnet.nl