Winterwerk 2017/2018

Gepubliceerd op 30 november 2017 om 19:35

Op onze website en op Facebook hebben we tot nu toe nog weinig gedeeld over onze winterse plannen, maar daar gaan we vandaag een verandering in brengen, want natuurlijk hebben wij wel plannen!

  • Allereerst hebben wij ons bewust niet ingeschreven voor de Indoor wedstrijd in Zwolle. Vorig jaar hadden we ons 'iets' vergist in de tijd die we hadden en hierdoor verliepen de eerste runs van 2017 nog niet geheel vlekkeloos. 

Wat gaan we dan allemaal met de MeterVreter doen? 

  • De tweede seizoenshelft werd de MeterVreter steeds onstuimiger, dit heeft ons heel wat meters gekost en is dus ook het belangrijkste om op te lossen voor het nieuwe seizoen. Wij zullen gaan rijden met een ander differencieel.
  • Ondertussen zijn de banden naar het zuiden van het land gegaan waar Hans Heesakkers de banden zal bijsnijden om er meer grip uit te krijgen en wat extra gewicht te verliezen aan de achterzijde.
  • Dit jaar was de motor het betrouwbaarste gedeelte van de MeterVreter. Toch krijgt de 8,1 liter motor de volle aandacht. Afgelopen zaterdag zijn de hoofdlagers vervangen en ook de drijfstanglagers zullen vervangen worden. 
  • Momenteel wordt er ook hard gewerkt aan een koelvloeistofkar voor op de wedstrijden. Het afgelopen seizoen deden we dit met een oude vriezer maar het oog mag ook wat! ;)

Houd u onze site in de gaten? binnen korte tijd komt er weer een nieuwe update!

Collage2017-11-3018_50_10-1.jpg