Alles klopt in Speuld

Gepubliceerd op 1 juli 2017 om 11:25

Wat was het gisteren een mooie avond voor ons! Een derde plaats in de 4,5 ton Supersport topklasse in Speuld! En daarmee ook geplaats voor het NK in Staphorst op 23 September!

De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met wat er beter moest om de trekker weer recht over de baan te krijgen. Nadat wij het differentieel hadden gecontroleerd en goed hadden bevonden begonnen we toch te twijfelen aan de banden. Na een belletje met Team van Stappust mochten wij het 2de set van hun er een keer onder zetten, prachtig mooi dat dit kon! Verder hadden wij ook besloten om er een ander inlaatwiel en inlaathuis op te zetten met als doel dat de motor verder terug kan zakken in toeren maar wel door gaat.

En dat dat allemaal even op z'n plek viel gisteravond! Op een baan met weinig grip waar niet iedereen het maximale vermogen weg kon zetten lukte dat bij ons heel redelijk. Startend langs de rechter krijtlijn werd de MeterVreter van z'n plek gereden na een prachtige afstand van 103,07 meter. Een derde plaats in de topklasse waar het niveau zo ongekend hoog ligt, dat maakt ons blij! 

Wij gaan even nagenieten van dit mooie resultaat en zijn volgende week vrijdag weer van de partij op de Beachpull in Putten!

Hier een link van de 360 graden onboard video van de run: 

https://www.youtube.com/watch?v=3e4m7qzTQm8 

UitslagSpeuld-1.png

 2017-07-032.png