Een goed begin!

Gepubliceerd op 24 april 2017 om 19:33

Zo'n dag als afgelopen zaterdag, daar word je als team heel blij van! Na de schade in Zwolle en Assen was het tijd dat er weer werd gepresteerd! en wel op onze thuiswedstrijd in het mooie Kamperveen en later de dag in het zuiden van het land.

Zaterdagochtend rond een uur of half 12 mochten wij samen met een aantal collega's van de supersport een demo rijden. Voor ons was dit een mooie test met het oog op de competitiewedstrijd later in de middag. De MeterVreter mocht het spits afbijten op de prima baan in Kamperveen en reed met een mooie snelheid richting de Full Pull! Dit tot grote tevredenheid! :) De Maximum Massey, The Mistery en de White Shadow maakte de demo compleet door ook mooie Full Pulls neer te zetten! 

Dank organisatie van BTT-Kamperveen dat wij in de ochtenduren al een keertje mochten rijden!

Met een hoop motivatie en vertrouwen zijn we na de middag afgereisd naar Oosteind voor onze eerste competitiewedstrijd in de 4,5 ton Supersport Promo. Aangekomen op de wedstrijd was de 3,6 ton Supersport al bezig en was het al gauw duidelijk dat er weinig grip in de baan zat.

De Steel2Steal had de proeftrek en strandde bij de 92 meter. de sleepwagen ging iets lichter en dus kregen wij de proeftrek. Er werd op deze baan gekozen voor de hoogste versnelling en dit was geen verkeerde keus. Na het wat moeilijk op druk komen (vergeleken met smorgens in Kamperveen) werd er na een nette run bij de 94 meter uitgespint! een afstand waar uiteindelijk de Steel2steal en de Black Magic aan voorbij gingen. We hadden de run over mogen doen i.v.m. de proeftrek maar besloten dit niet te doen.

Onze eerste competitie wedstrijd levert ons een mooie 3de plaats op en de eerste 15 punten!

 

uitslagOosteind.png